Znajdź nocleg bez pośredników

 

Spanie.pl

 

Villa Dyzio

Adres obiektu Gdańska 30b, 82-113 Mikoszewo
 

Dodaj opinię
 


 

Ocena ogólna
na podstawie 2 opinii
4.9
Wyposażenie 5.0
Czystość 5.0
Wyżywienie 5.0
Lokalizacja 4.5
Obsługa 5.0
Zgodność z ofertą 5.0
Jakość do ceny 5.0
 

 


Pokaż opinie dotyczące cech:
 


 

 

Opinie 1-9 z 9

 
 

hania
Dodano: 2017-06-18
Pobyt od: 2017-06-10 do 2017-06-15 IP: xx.130.30.200
 
 
  

polecam!!! byliśmy kilka razy i przyjedziemy ponownie!


 
 

EKIPA SYLWESTROWA 2013/2014
Dodano: 2014-01-06
Pobyt od: 2013-12-31 do 2014-01-02
 
 
   

Gorąco polecam wszystkim !! . Jestem pewien , że jeszcze nie raz tam zawitam . ; ) Wyposażenie na bardzo dobrym poziomie , pokoje pierwsza klasa ; )) . I niesamowici właściciele ;) . EKIPA SYLWESTROWA 2013/2014 Pozdrawia Pana Andrzeja i małżonkę ; )) .


 
Agnieszka Z.
Dodano: 2012-05-24
Pobyt od: 2012-05-19 do 2012-05-23
 

Wspaniałe warunki do wypoczynku.dom bardzo dobrze przygotowany dla gości., bardzo mili właściciele.Okolica bardzo ładna. Byliśmy już dwa razy i napewno tu wrócimy.Polecamy osobą lubiącym ciszę i spokój.Ocena 10/10


 
Agnieszka Z.
Dodano: 2012-05-24
Pobyt od: 2012-05-19 do 2012-05-23
 

Wspaniałe warunki do wypoczynku.dom bardzo dobrze przygotowany dla gości., bardzo mili właściciele.Okolica bardzo ładna. Byliśmy już dwa razy i napewno tu wrócimy.Polecamy osobą lubiącym ciszę i spokój.Ocena 10/10


 
Iwona i Zbyszek
Dodano: 2011-09-04
Pobyt od: 2011-08-28 do 2011-09-03
 

"Villa Dyzio" spełniła nasze oczekiwania. Mieszkaliśmy w dużym i funkcjonalnym pokoju wyposażonym w łazienkę i aneks kuchenny. Piękna okolica sprzyjała wypoczynkowi. Polecamy "Villę Dyzio" wszystkim, którzy lubią wygodę i spokój za niewygórowaną cenę.


 
łomżyniacy
Dodano: 2011-06-28
Pobyt od: 2011-06-23 do 2011-06-27
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w "Villi Dyzio", byliśmy tam 3 razy i na pewno wrócimy. Spokój, cisza, bardzo dobre warunki, spacery przez las do plaży i przemili właściciele. Przystępna cena. Pozdrawiamy! Ocena: 10/10


 
łomżyniacy
Dodano: 2011-06-28
Pobyt od: 2011-06-23 do 2011-06-27
 

Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu w "Villi Dyzio", byliśmy tam 3 razy i na pewno wrócimy. Spokój, cisza, bardzo dobre warunki, spacery przez las do plaży i przemili właściciele. Przystępna cena. Pozdrawiamy! Ocena: 10/10


 
EWA
Dodano: 2011-05-10
Pobyt od: 2011-04-30 do 2011-05-02
 

Dom jest bardzo dobrze wyposażony, dostępny aneks kuchenny, cicha okolica, przemili właściciele. Pozdrawiam


 
DAREK
Dodano: 2010-07-20
 

Obiekt jest naprawdę wspaniały i nowoczesny.Pokoje są bardzo dobrze wyposażone wraz z łazienką.Aneks kuchenny który jest do dyspozycjii spełnia bardzo dobrze nasze oczekiwania.Bardzo mili są właściciele którzy służą swoją pomocą.Ocena moja w skali od jednego do dziesięciu to dziesięć.POZDRAWIAM


Opinie 1-9 z 9

 

Dodaj wpis do księgi gości

 

Obiekt polecam na wyjazdy:

 


Oceń standard lokalu wg kryteriów:

 
12345Nie dotyczy
Czystość:*
Jakość do ceny:*
Lokalizacja:*
Obsługa:*
Wyposażenie:*
Wyżywienie:*
Zgodność z ofertą:*
 


Szczegóły wpisu:

  • Od: do:
 
 
Trwa ładowanie danych
Trwa wyszukiwanie